Kerstmis

Kerstmis

 

De mensen leefden niet in vrede met God en met elkaar. Daarom geeft God zijn Zoon Jezus aan de mensen. Kun jij de rebus ontcijferen?

Help jij Jozef en Maria de weg te vinden?

Jezus werd geboren in een stal. Er was voor Hem geen plaats in de herberg. Heb jij wel een plaatsje in je hart voor Jezus? Daar wil Hij geboren worden. 
Als je deze kleurplaat mooi kleurt en hem met een kwastje bestrijkt met olie, kunt je er een mooie raamhanger van maken.

Je ziet veel lichtjes voor de sfeer in de winkels, in de bomen en voor de ramen. Maar Jezus is het Ware Licht! Hij wil licht in ons leven brengen en ons helpen goede leerlingen van Hem te zijn.

Neem een kaarsje of waxinelichtje en bind er met een lintje een klein kaartje aan waarop je schrijft: “Jezus is het Ware Licht, Hij brengt vrede”. Door dit als een Kerstwens te geven of uit te delen, help je de blijde boodschap van Kerst te verspreiden.

Misschien heb je het verhaal van de Kerstmis al vaker gehoord en kun je deze puzzel oplossen

 

Goede God, ik wil U danken voor Jezus. Jezus kwam op aarde om vrede te brengen voor alle mensen. Help mij om vrede te voelen in mijn hart en in vrede te leven met de mensen om mij heen.  Amen.

Pagina afdrukken | 3645 keer gelezen
Voor elke deelnemer is er voor elke bijeenkomst aanvullend materiaal beschikbaar. Indien er voor de begeleider aanvullend materiaal beschikbaar is, dan is dit vermeld in het begeleidersboek.
© 2012-2021 Bisdom Roermond